
Locatie & Openingstijden
Wijziging voorstellenMeelstraat 31
Zierikzee, Zeeland, 4301 EB, NL
Over dit bedrijf
Deze bakker besteedt veel aandacht aan zijn broden. Dat begint al bij de keuze van de grondstoffen: de beste Franse bloem, liefst biologisch of duurzaam geteeld. Het lekkerste grove zeezout uit Guérande en de huisgemaakte desem. Dat mengen en kneden ze rustig, geven het veel tijd om de structuur en smaak te laten ontwikkelen en laten het op een koele plaats rijzen tot het de oven in mag. Dat duurt soms in totaal wel 48 uur. Dan bakt de bakker het op een heetgestookte stenen ovenvloer tot het brood mooi gerezen is en een lekker knapperige goudbruine korst heeft. Dat lange proces zorgt voor de unieke smaak en een zeer goede verteerbaarheid. De broden bevatten geen broodverbeteraars, geen e-nummers en zijn lactosevrij.
Categorieën
Reviews
Contact met BAKT. Brood, bolussen en koffie in Zierikzee
Vul het formulier in om contact op te nemen